"Yaman ve Bulut Ailelerinden Görkemli Düğün"

İzmir'in seçkin isimlerinden Yaman ve Bulut aileleri, 5 Eylül 2024 tarihinde Casa De Garden'da bir düğünle bir araya geldi.

Haber / Hüsne SALI 

İzmir'in seçkin isimlerinden Yaman ve Bulut aileleri, 5 Eylül 2024 tarihinde Casa De Garden'da bir düğünle bir araya geldi. İzmir'in kadın siyasetçilerinden, İyi Parti kurucularından ve İzmir milletvekili aday adaylarından Tülay Yaman ile İzmir'in önde gelen iş adamlarından, Yaman Mühendislik ve Enerji Şirketi sahibi Bahri Yaman, kızları Merve Yaman Bulut'un bu özel günlerinde dostlarıyla paylaştı.

Tülay Yaman, yalnızca siyasette değil, aynı zamanda Yaman Mühendislik Şirketi'nde proje koordinatörlüğü görevini üstlenirken, eşi Bahri Yaman da elektrik dünyasındaki başarılarıyla tanınıyor. Genç çiftin kızı olan Merve Yaman Bulut ise dış ticaret ve lojistik alanındaki profesyonel kariyerine dikkat çekiyor. Damat İlker Bulut ise yazılım mühendisliği mühendislik uzmanlığıyla öne çıkıyor.

 

 

Bu mutlu ailelerini yalnız bırakmayan, damadın anne ve babası Feryal ve Sezer Bulut da düğüne katılan kalabalık davetlilerle birlikte bu anlamlı anı paylaştı. Çiftin küçük kızları, genç ve başarılı avukat Asya Nur Yaman da bu özel geceyi unutulmaz kılan isimler arasındaydı

Casa De Garden'ın eşsiz atmosferinde gerçekleşen, seçkin davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreni, İzmir sosyetesinde uzun süre konuşulacak. Lezzetli ikramlar ve müzik eşliğinde yapılan kutlamalar, gece boyunca süren bir şölen havası yarattı. Tüm detaylarıyla kusursuz bir organizasyon olan bu rüya gibi düğün, Yaman ve Bulut ailelerinin muhteşem anlarında yer aldı.