UYGAR YILDIRIM İLE KEYİFLİ BİR SOHBET

İzmir enternasyonal fuarı 93. Kez kapılarını açtı. Bizde bu yıl fuar nasıl olacak iddialı bir teması var, bir gezelim dedik, Belediye stantlarını gezerken Uygar Yıldırım'a rastladık. Benim için sürpriz oldu, uzun zamandır karşılaşmamıştık, görünce mesleki dezenformasyon mu dersiniz bilemem ama hemen biraz sohbet edelim neler yapıyor dedik.

CHP'ye Küstün Mü?
O can alıcı soru ile başlayalım dedik. Cumhuriyet Halk Partisine küskünlük var mı? Önce bir güldü ve başladı anlatmaya “Cumhuriyet Halk partisi bizim evimiz, yuvamız, ailemiz. Bizim için baba evidir orası. Ne yaşarsak yaşayalım insan ailesine küser mi? babasına küser mi? Biz bu partinin evlatları olarak zaman zaman kızsak da yapılan her şeyin bu ailenin iyiliği, geleceği için olduğunu biliyoruz. Bu nedenle hemen o kızgınlık geçer ve sarılır kucaklaşırız. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin olmazsa olmazı, demokrasinin kalesi, bu ülkenin geleceği. Bizlerde ülkemizi, bu ülkenin tüm insanlarını seven onları düşünen kişiler olarak önümüze bakıyoruz ve ne yaparsak vatandaşlar daha iyi şartlarda yaşar, ekonomi, eğitim, kültür, yani her alanda en güzelini yapmak için çalışıyoruz. Bende şuan çok göz önünde olarak değil ancak hem partime hem de insanlarımıza nasıl faydalı oluruz diye çalışmalar yapıyoruz. Devamlı istişare halindeyiz, parti büyüklerimize görüşüyoruz, verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Genel başkanımız Özgür Özel baba gibidir benim için, Cumhuriyet Halk Partisi de çok büyük bir aile bende bu ailenin bir parçasıyım.



Şuan Görevde Olan Belediye Başkanları İçin Ne Düşünüyorsun?
Çok büyük bir değişim oldu. Neredeyse İzmir’de tüm belediyelere yeni isimler başkan seçildi. Şuana kadar hepsi iyi işler çıkarıyor, hem de zor şartlarda. CHP’li belediyeler iş yapamasın diye birçok yeni kanun çıkardılar, tasarruf tedbirleri, SGK sıkıştırmaları. Bakalım daha ne yapacaklar. Tüm bunlara rağmen iyi iş çıkarıyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar Cemil Tugay başkanın kaptanlığında büyük hizmetler yaparak onların bu uğraşlarını boşa çıkaracaklar. Tüm Türkiye’de de Cumhuriyet Halk Partisi’nin ayak sesleri çok daha güçlü olarak iktidara yürüyoruz.
Evet, işte böyle bir sohbet oldu, Uygar Yıldırım genç yaşına rağmen çok olgun ve kendini iyi hazırlamış bir insan. Gelecekte onun adını çok daha fazla başarılar ile duyacağımıza eminim.

Hoşça ve dostça kalın. (Kaynak / Nhaber)