Türkiye'nin SES'inden mesaj var...

Türkiye'nin SES'inden mesaj var Geçtiğimiz hafta Kanal Ege'ye konuk olan Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi kurucu üyesi ve İzmir İl Başkanı  Fatih Erdinç, hem vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı,

Türkiye’nin SES’inden mesaj var

Geçtiğimiz hafta Kanal Ege’ye konuk olan Türkiye’nin Sesi Altınçağ Partisi kurucu üyesi ve İzmir İl Başkanı  Fatih Erdinç, hem vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı, hem de usta gazeteci Doğan Karabulut’un sorularını yanıtladı. Erdinç, “Neden SES” sorusuna ise “Aşırı kutuplaşan ülkemizde yeni bir SES ve seda gerekiyordu” karşılığını verdi.

Mevcut siyasi partilerin halktan uzaklaşıp, sadece ve sadece kişisel ikballer üzerinde icraatlar yaptığına dikkat çeken Erdinç şöyle konuştu:

“Ülkemizdeki birçok parti artık kutuplaşmış ve halktan uzaklaşmıştı. Ankara’dan yönetilmeye başlamıştı. Bizler Merkezi sistemle değil. Yerinde siyasetle, vatandaşın ayağına giderek ve yerinde çözümle bu ülkenin meselelerine ilaç olunacağına inanıyoruz. Halktan kopuk, beklentileri karşılamayıp yeni sorunlar çıkaran partiler yerine ÇÖZÜME YÖNELİK, daima HALKLA İÇİÇE olma zorunluluğundan SES kuruldu. Vatandaşlarımız teveccühü de bizim ne kadar isabetle karar aldığımızın göstergesi”

Yeni kurulan bir parti olmasına rağmen ciddi bir ilgi ve teveccüh gösterilmesi yönündeki bir soruya da Fatih Erdinç şu karşılığı verdi. “Partimiz henüz yeni olmasına rağmen ciddi bir katılım var. İlçe teşkilatlarını kurmak için eleme metodu getirdik. Çünkü birkaç arkadaş talip. Bu bizi mutlu ediyor

Türkiye de ne iktidar ne muhalefet görevini tam yapmadı. Kısır döngüde kutuplaşarak ülkeyi bu hale getirdiler. Bizler kavgadan uzak bir siyaset içindeyiz. Halkımızın  fikirlerine önem vererek. Ortak akılla bu sıkıntılı süreci atlatırız. Yeter ki kucaklaşmayı dinlemeyi ve dinlediğimizi anlamalıyız.  Anladığımızı da mutlaka hayata geçirmeliyiz. Türkiye çok zor süreçlerden geçti. Ama güçlü ve üreten bir ülkeyiz. Bu zor günleri de birlikte aşacağız”

Fatih Erdinç, mübarek Ramazan ayının sona erdiğini ve bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını da belirterek, “İnsanlarımızın tüm günü BAYRAM coşkusu, heyecanı ve sevinci içinde geçsin” şeklinde konuştu.