SES'in yeni logosu belli oldu

SES'in yeni logosu belli oldu Kurucu Genel Başkanlığı'nı Ayhan Bilgen'in yaptığı Türkiye'nin Sesi Partisi'nin (SES) yeni logosunu paylaştı

SES’in yeni logosu belli oldu

Kurucu Genel Başkanlığı’nı Ayhan Bilgen’in yaptığı Türkiye’nin Sesi Partisi’nin (SES) yeni logosunu paylaştı. Bilgen yaptığı paylaşımda “Her dem yeniden doğarız” ifadelerini ekleyip TAÇ ile SES'in birleştiğini söyledi. Ayhan Bilgen öncülüğünde kurulan Türkiye’nin Sesi Partisi ile Demokratik Sol Parti'yi karşı karşıya getiren “ak güvercinli” logo yerine, 'altın çağ' logosu yer aldı. Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) DSP’nin itirazını oy çokluğu ile kabul etmesi sonrası parti logosunu değiştireceklerini açıklayan Ayhan Bilgen, hafta sonu yapılan toplantıda karar verilen yeni logoyu kamuoyuna duyurdu. Bilgen, yeni parti logosunu sosyal medya hesabından “Her dem yeniden doğarız” ifadeleriyle paylaştı. Bilgen, yaptığı açıklamada, “Türkiye Altınçağ Partisi b yaptığı toplantıda Türkiye'nin Sesi Partisi ile birleşme kararı alarak büyük bir fedakarlık gösterdi. Biz de yasal süreci tamamlayarak buluşan iki el biçimindeki Anka kuşunu amblem olarak tercih edeceğiz” dedi.

Genel Başkan Bilgen'&in açıklamasının ardından SES İl Başkanı Fatih Erdinç ise ilk teşkilatlanma çalışmalarının başlatıldığı İzmir'den, yine ilk olarak yeni tabelalarının yerine asılıp, çalışmalarına ara vermeden hızlandıracaklarını söyledi.