SES PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI FATİH ERDİNÇ: "EN ÖNCELİKLİ KRİTERİMİZ, SAMİMİYET"

Türkiye'nin Sesi Altın Çağ Partisi, İzmir'deki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye'nin Sesi Altın Çağ Partisi, İzmir’deki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.
Kısaca SES Partisi olarak bilinen partinin İzmir İl Başkanı Fatih Erdinç, "İzmir ve Ege bölgesindeki teşkilatlanmamızı tamamlayıp seçimlere hazır hale geleceğiz. İzmir’de 30 ilçeyi tamamladıktan sonra il kongremizi yapacağız" dedi.

Son olarak Gaziemir'e İlçe Başkanı atadıklarını belirten Erdinç; ''Gaziemir İlçe Başkanlığı İçin müracaatları topladık en büyük kriterimiz samimiyet. Bu görevi yüklenecek olanlar en öncelikli olarak samimi olacak... Bizler siyasette tecrübeden önce samimiyete, içtenliğe önem veriyoruz. Birçok adayımızın elenme sebebi siyasi partilerde fazla görev almaları. Bizler bu davaya inanan, bizlere güvenen ve bunların yanında insanlarla mütevazı bir şekilde iletişim kurabilecek kişiler aradık ve hep böyle insanları görevlendirdik. İşte son olarak Gaziemir İlçe Başkanlığı'na atadığımız Suat Yüksel de böyle biri... İlçesini iyi bilen, her kesimin kabullendiği, sevip saydığı bir başkan'' ifadelerini kullandı.

Gaziemir İlçe Başkanının adını açıklarken diğer arkadaşlara da başarılar dileyerek destek sözü veren Erdinç sözlerine şu şekilde devam etti; Bizim partide koltuk sevdası yok, hizmet aşkı var. Oradaki herkes, nerede ne görev olursa hazırız dediler ve bizleri mutlu ettiler. Bizim İzmirlilere verilmiş sözümüz var. Girilmedik ev sıkılmadık el kalmayacak. Bizler tüm arkadaşlarla mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız. Hastaları ziyaret edeceğiz, düğünlere de gideceğiz, cenazelere de.

Ülke olarak da zor günler geçirdiğimize vurgu yapan SES Partisi İzmir İl Başkanı Fatih Erdinç, "Biz Parti olarak hizmete talip olanlarla yola çıktık, kaybedecek 1 dakikamız bile yok, herkesi aramıza davet ediyoruz, bu zor günleri omuz omuza aşacağız" dedi.