Muhtarlar Günü Etkinlikleri Gerçekleşti

Muhtarlar Günü etkinlikleri… 19.10.2023


19 Ekim muhtarlar günü vesilesiyle saat 9:30’da Anıt Alanında Atatürk Anıtına çelenk koyma programı düzenlendi. Atatürk anıtına muhtarlar adına Dernek Başkanı Aşağı Yenmiş Mahalle Muhtarı Doğan Kara ve kadın muhtarlarımızca çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden programda Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi muhtarı Muhammed Çıtak, muhtarlar adına konuşma yaptı.


Alanda toplu fotoğraf alınmasının ardından protokol ve muhtarlar Ziraat Odasının ev sahipliğini yaptığı kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıda konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, özverili çalışmalarından dolayı muhtarlara Kemalpaşa halkı ardına teşekkürlerini sunduğunu ifade ederken ebediyete irtihal eden muhtarlara da Allahtan rahmet dilediğini belirtti ve günün anısına Cumhuriyetin 100. Yoluna özel üretilmiş kalemlerden hediye etti.


Programlara Kaymakam Musa Sarı’nın yanı sıra, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aktekin, kurum amirleri, İl Tarım Ve Orman Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Ziraat Odası Başkanı ve üyeleri ile muhtarlar ve halkımız katıldı.