MHP'li Turan Otlu Güven Tazeledi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Bornova İlçe Kongresi yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Turan OItlu güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Bornova İlçe Kongresi yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan turan otlu güven tazeledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Ardından İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu ve en son Bornova  ilce   Başkanı Turan Otlu konuşma yaptı.

 

Turan otlu  konuşmasında;

Milliyetçi Hareket Partisi Bornova İlçe Başkanlığımızın 14. Olağan kongresine hoş geldiniz şeref verdiniz.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı. Çok şükür Türkiye Genelinde Cumhur ittifakı olarak başarılı çıktığımız bu seçimlerde ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Çalışmalarımız devam etmekte eksiklerimizi tamamlayıp yeni kadromuzla önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi belediyesiyle Bornova ya hizmet edeceğiz,  ilcemizdeki çalışmalar devam etmektedir  burada anlatarak  vaktinizi de almak istemiyorum.

Söyleyeceğim tek şey göreve geldiğimizden beri  ''Girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız'' parolası ile teşkilatımızın insan üstü gayretleriyle, çok önemli çalışmalar yaptık. Kimseyi ötelemeden, kimseyi ayrıştırmadan siyaset yapmaya gayret gösterdik. Bütün teşkilat mensuplarımızın vicdanı çok şükür bu konuda rahattır.

Milliyetci Hareket Partisi Bornova nın en sevilen, en sayılan ve en güvenilen partisi yapmayı başardık.  Ama maalesef ki sandıktan çıkan oy beklentilerimizin altında oldu.

Evet mutsuzuz ama umutsuz değiliz, Bu sonuçları telafi etmek için önümüzde bir seçim daha var, gelin Milliyetçi Hareket Partisine omuz verin,  semtimizi, ilçemizi bu beceriksiz CHP zihniyetinden hep beraber kurtaralım.

CUMHUR İTTİFAKINI, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ HEP BİRLİKTE YEREL SEÇİMLERDE İKTİDARA TAŞIYALIM

Liderimizin de söylemiş olduğu gibi; ‘’Ülkücü ülkücünün arkasında dağ gibi durandır.’’

Birbirine dağ olan her Ülkücü’yü samimiyetle kucaklıyorum Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.

Kongremize katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Cenabı Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.


Kültür bakanlığı sanat ve kültür merkezin de  gerçekleştirilen Kongrede, konuşmalarının ardından oy verme işlemi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Turan Otlu  tek liste halinde katıldığı seçimde kongreye katılan delegasyonun oyunun tamamını alarak  yeniden ikinci kez Bornova MHP İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu divan başkanı secildi Osmanağaoğlu yaptığı konusmasında;

 CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ın “MHP’nin kongresi 2 saat sürdü. Bizim ki gece de sürüyor” sözünü eleştirdi. Osmanağaoğlu Kongrenizin gece yarısına kadasürmesinin sebebi; senin gibi FETÖ artıklarının CHP’yi ele geçirme çabası olabilir mir ? CHP’li delegenin senin gibi birisini hazmedememesi olabilir mi? İşine bak Yüksel Taşkın; sen en iyi bildiğin işi, FETÖ tetikçiliğini yapmaya devam et” dedi. Bizim partimiz seçim kazanmak için PKK ile kolkola girmez.

Bizim delegemizin adayı belli kararı nettir.

MHP Kongrelerini çok merak ediyorsan kongrelerimizden birine buyur gel; sana birliği, dirliği, kenetlenmeyi, tek yumruk olmayı ve hatta demokrasiyi öğretelim” dedi.