MHP'li Tuncay Arslan güven tazeledi!

MHP’li Tuncay Arslan güven tazeledi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 6. olağan Bayraklı İlçe Kongresi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Tuncay Arslan güven tazeledi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Kongreye Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri İzmir Ülkü Ocakları Başkanı, yönetimi, federasyon ve STK Başkanları, sendika başkanları, spor külüpleri başkanlarının katılımı ile gerçekleşen ilçe kongresine partililerde yoğun ilgi gösterdi.

Arslan  konuşmasında;

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığımızın 6. Olağan kongresine hoş geldiniz şeref verdiniz.

Yarım asrı aşan Türk Milliyetçiliği fikriyatının siyasi temsilcisi olan partimiz elbette aziz milletimizin yardımı ile güçlenerek bu zamana gelmiştir. Bugün bu salonda bu kongremizi yapabiliyorsak bu kutlu mazimizin sayesinde olduğunu asla unutmamalıyız.

Bizler sadece bir partinin mensubu değiliz, bizler yalnızca bir siyasetin takipçisi değiliz. Bunların üstünde Türk Milletinin yıkılmaz son kalesi, Milli kimliğinin tek kaynağıyız.

Bizler tarih de kurmuş olduğumuz 16 büyük Türk Devletlerinin kuruluş aşamasındaki Milli ruh, Milli şuurun ta kendisiyiz.

Buradan iç ve dış odalara haykırıyorum.

Milliyetçi Ülkücü Hareket Var oldukça 17. Olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet var olacaktır. Sizin fitne tezgahlarınızı başınıza yıkacak kudret ve feraset Hareketimizin Lideri Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli Beyefendi önderliğinde çok şükür dün olduğu gibi bugünde Milliyetçi Ülkücü Harekette vardır ve her daim var olacaktır.

Üç Hilalin kutlu yükselişi dosta güven, düşmana korku vermeye devam edecektir.

Sizlere cennet mekan merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendinin şu sözlerini ile seslenmek isterim.

"Ben Türk Milletini,

Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile ile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefecilige, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.

Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU'na çağırıyorum."

Bu kutlu çağrıya hep birlikte riayet edelim. Bu kutlu çağrı bizim adeta pusulamız, yol haritamızdır.

"TURK MILLETI ICIN GECE UYUMADIM, GUNDUZ OTURMADIM" DIYEN BILGE KAGAN'IN OZU OZUMUZ, SOZU SOZUMUZDUR. Bu sözleri kendimize şiar edinerek çıktığımız yolda desteklerinizi rica ediyorum. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Bayraklıda bir destan yazalım. kızılelmamız olan bayraklı belediyesin burçlarına üç hilali hep birlikte dalgalandıralım.

Kıymetli dava arkadaşlarım,

Ben sizlerin yüreklerine, gönüllerine talibim. Allah bana sizlerin gönlüne girmeyi nasip etsin çünkü ben biliyorum ki Ülkücünün gönlü yücedir. Ve yine biliyorum ki ülkücü ülkücünün öz kardeşidir.

Ben dahil, bu kardeşleriniz hizmet için burada bulunmaktadır. Sahsım ve yönetimim adına sizleri selamlıyor, bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum.

İyi ki varsınız,

İyi ki birlikteyiz,

Ne Mutlu Türk’üm Diyene dedi.

 

Bayraklı ilçemizin Gerçekleştirilen Kongrede, konuşmalarının ardından oy verme işlemi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Tuncay Arslan ın  tek liste halinde katıldığı seçimde Arslanın ikinci  kez Bayraklı MHP İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Kongreye katılan delegasyonun oyunun tamamını alan Arslan Yeniden İlçe Başkanı seçildi.