Merhum Yazıcıoğlu, Kemalpaşa'da dualarla yâdedildi

Kemalpaşa BBP'den merhum Yazıcıoğlu için lokma hayrı Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Kemalpaşa BBP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen lokma hayrı ve mev

Kemalpaşa BBP’den merhum Yazıcıoğlu için lokma hayrı

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum Genel Başkanı şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Kemalpaşa BBP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen lokma hayrı ve mevlidi şerifle yadedildi. Mevlide; Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, önceki dönem Belediye Başkanı Yakup Karaca, AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları, Kızılay Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut, Temiz Toplum İl Başkanı Erdem Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Burada bir konuşma yapan BBP İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Şehit liderimiz Muhsin başkanımızı ve onunla birlikte şehadete yürüyen yol arkadaşlarımızı şehadetlerinin 13'üncü yıl dönümünde rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizler de bugün Kemalpaşa’da merhum Genel Başkanımız ve onunla birlikte vefat eden kardeşlerimiz için mevlit okuttuk ve ardından lokma hayrı gerçekleştirdik. Rahmetli şehit liderimiz giderken çok güzel hasretler bıraktı bize. Onun birlik ruhunu, onun Türkiye’nin geleceği ile ilgili sorunlarının çözümü ile ilgili ortaya koyduğu fikirlerini unutmadan hem siyaseten hem yaşam dünyamızda devam ettireceğiz” dedi.