Konya Akşehir Belediyesi'nden Akşehir Halkına Zulüm

Akşehir belediyesinden her gün düzenli olarak su kesindi mesajları Akşehirlileri çileden çıkardı..

Haber / Nazlı DİNÇ

Akşehir Belediyesi tarafından düzenli olarak bildirilen su kesintileri, Akşehir halkını adeta çileden çıkardı. Her gün gelen su kesintisi mesajları vatandaşın sabrını taşırdı. Su kesintilerinin ardı arkası kesilmiyor, halk artık isyan ediyor.


Akşehir halkına gelen su kesintisi mesajı ise şu şekilde,

“Sayın Abonemiz Gazi-Kileci-Kızılca-Seyran Mahallelerinde ani oluşan içme suyu şebeke arızasından dolayı zorunlu olarak 23.09.2024 tarihinde saat: 18:00 'e kadar arasında su kesintisi yapılacaktır. Yapılacak kesintiden dolayı özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.


Sayın Abonemiz KİLECİ Mahallesi 31027. SK adresindeki tesisatınızda 23.09.2024 12:00- 18:00 arasında planlanan kesinti, öngörülemeyen altyapı sorunları nedeniyle uzayacaktır. Suyun 23:00 de verilmesi planlanmaktadır.  Çalışmanın daha erken bitmesi halinde su verilecektir.”

 


Düzensiz ve plansız yürütülen yol çalışmaları da belediyenin işlerini planlı bir şekilde yürütemediğini gözler önüne seriyor. Belediye Başkanı ise seçimlerde verdiği sözleri tutmamakta, halkla bağını kopararak halktan kopuk bir başkanlık yapmakta. 


Akşehir’in önümüzdeki 5 yılını kaybetmemesi için, belediyenin daha planlı, ödenekleri iyi değerlendiren ve halkın beklentilerine uygun projelerle çalışması gerektiği isteniliyor.