Konak Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol; AMATÖR KULÜPLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Konak ta, Birçok Amatör spor Kulübü'nü ziyaret eden konak Belediye Başkanı Süleyman Şenol, 'Tüm kulüplere malzeme anlamında ve maddi anlamda sahip çıkacağız. Sorunlarını takip edeceğiz. Amatör kulüplere desteğimiz sürecek' dedi.

Zafer Partisi Başkan Adayı Şenol, amatör spor kulüplerinin her zaman yanında yer aldıklarını belirterek, bu anlayışın bundan sonra da devam edeceğini açıkladı.

Birçok takımı ziyaret eden Süleyman Şenol, şunları söyledi:

“Güzel şeyler yaptığınız zaman hakkınızda güzel şeyler anlatılıyor. Spor anlamında da Konak’ta çok güzel işler yaptık konak takımlarıyla birlikte kardeşçe lig maçları yaptık. Güzel dostluklar kazandırdığımızı görüyorum. Bunun için de çabamız halen devam ediyor. Uzmanlık dönemi dediğimiz yeni dönemde de bu anlayışımız sürecek. Tüm kulüplerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşçe birlik çatısı Altında destek olmaya devam edeceğiz. Konak ta Her mahalleye bir spor tesisi kazandıracağız.

Futbol dünyanın en popüler sporu ama salon sporları da var. Bu konuda ben de duyarlıyım. Uzun yıllar futbol la uğraştım ve uğraşıyorum. Voleybol, basketbol, hentbol camiasının bizden beklentileri vardı. Savunucusu olacağız ve Atatürk ilkelerini yaşatacağız. Dünyada hiçbir lider yoktur ki gençlere bu kadar güvensin ve onlara bayram armağan etsin. O da Büyük Önder Atatürk’tür. Biz hepimiz Cumhuriyetin muhafızları olmaya devam edeceğiz. Sporla uğraşan çocuk derslerinde de başarılı olur. Bu gençlere sahip çıkan kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Bize düşen onlara destek olmaktır. Tüm kulüplere malzeme anlamında ve maddi anlamda sahip çıkacağız. Kulüp başkanları Şenol başkana teşekkür etti. Konak ilçesinde ki bir çok kulübün sıkıntıları aynı deplasman maçları için araç sıkıntısı idman için yer ve saat sıkıntısı var.

Sorunları bilen ve kulüplerin içinden gelen bir başkan adayı. Başkan Süleyman Şenol çözümü çok kolay olan sorunlar, Bugüne kadar neden çözülmedi Anlamış değilim.