Kemalpaşa'da esnafın 'dayanışma' iftarı

Kemalpaşa'da esnaftan "dayanışma" iftarı Kemalpaşa 161



Kemalpaşa'da esnaftan "dayanışma" iftarı
Kemalpaşa 161. sokak esnafları tarafından geleneksel olarak her yıl verilen iftar yemeği 15. Kez düzenlendi. Bu yıl 162,163 sokaklarının da katıldığı, hayırlı ve örnek bir faaliyet oldu.

 

Kemalpaşa’nın en hareketli sokaklarından birisi olan 161. Sokakta esnafların birlik ve dayanışması sürüyor. 15 yıl önce başlattıkları sokak iftarı geleneğini sürdüren esnaflar bu yılda çok sayıda misafiri sokaklarında ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğini ilçe protokolü, esnaflar ve vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Düzenledikleri iftar yemeği ile ilgili bilgi veren 161. Sokak Esnafları: “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programının bu yıl 15.sini gerçekleştirdik. İyi niyetle başladığımız bu hareket, büyüyerek devam etmekte. Yardımlaşmayı, birlikteliği, mahalleli olma bilincini ortaya çıkaran ve bunun diğer mahalle/sokaklara da örnek olmasını hedeflediğimiz güzel bir faaliyet. Esnafımızın desteği ve gayretiyle yaptığımız bu güzel ve ramazanın ruhuna uygun faaliyetin sonunda, bayram kıyafetleri de eklenip çocukları sevindirmekte ayrı bir güzellik. Organizasyonda emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah daha nice yıllar bu iftarlarımızı gerçekleştiririz. Amacımız bu geleneğin nesilden nesile büyüyerek aktarılması. İftar programımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.
İftar yemeğine Kemalpaşa esnafları ve çok sayıda vatandaş( 800 ü aşkın ) katılım sağladı.