Kemalpaşa'da bir okul yolu!

Okul değil, çile yolu!

Okul değil, çile yolu!..

Başkanın ve Başkan Yardımcılarının kaçak yapıları, ardından yıllardır asfaltmayan Ulucak yolları ile gündemde olmayı sürdüren Kemalpaşa’da bir okul yolu var ki görülmeye değer…

Velilerin “Okul değil, burası resmen çile yolu” dedikleri yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 100’den fazla anaokulu öğrencisinin her gün kullandığı bir yol… Servis araçlarının girmeye cesaret edemediği, annelerinin ellerinden tutmalarına rağmen yürümekte zorlandıkları bu yolun unutulduğunu belirten veliler, asfalt bekliyor.


    Yıl Anaokulu, eğitime yeni başlayan, okulla yeni tanışan anaokulu öğrencilerinin okuma heveslerini kırıyor. Okullar açıldığından beri bir türlü asfaltlanmayan yol sebebiyle okula gidip – gelmekte zorlandıklarını belirten veliler, “Okulun açılması ile bizim de çilemiz başladı. Derin oyuklar sebebiyle servisler girmeye korkuyor. Giren araçlar da çukurlar sebebiyle zor anlar yaşıyor. Çocuklarımızla birlikte yürürken çukurlara batıyoruz, suya gömülüyoruz. Belediyemiz bu yolu da bizleri de unuttu sanki” dediler.