KASAP YUSUF'TAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA: İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR

Dün itibarıyla bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde, bazı gazetelerde Çiğli ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı gıda denetiminde bir restoranda tek tırnaklı hayvan etinin tespit edildiğine dair iddialar yer almıştır.

Adı geçen restoran yöneticilerinin beyanı ise şöyledir: “Biz burayı yeni devraldık, başka bir kasaptan alışveriş yapıyoruz. İsteyen kasabımızı gezebilir.” Yani kısacası, restoran yöneticisinin beyanı da ortadadır. Bu işletmenin bizden herhangi bir alışverişi yoktur. Bu iş yerini devreden kişinin sorumsuzluğu, hem restoranı devralan işletmecileri zor durumda bırakmış, hem de mesnetsiz iddiaları ile bizi zan altında bırakmıştır.

HUKUKÎ YOLLARDA HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ.

Biz, Çiğli’nin günden güne müşterilerimize daha hijyenik ve kaliteli bir hizmet verme anlayışıyla yolumuza büyüyerek devam ediyoruz ve doğup büyüdüğümüz ilçeye katma değer sağlıyoruz.
İstiyoruz ki, bu işi yapan rakiplerimiz de daha iyi hizmetlerle halka ulaşsın. Mesnetsiz iddialar ortaya atan ya da bunları haberleştiren sitelere, firmamızın Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden aldığı temiz raporu ortadadır.
Bunu haber yapan sitelere gönderdik. Yasal olmayan hiçbir ürün firmamızda bulunmamıştır. Gözümüz gibi baktığımız firmamızı asılsız iddialarla yıpratanlar hakkında suç duyurusunda bulunup hukuk yolu ile hesabını soracağız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. (Kaynak / Ege Özgür Haber)