Karadeniz Unlu Mamüllerinden 2'nci şube

Karadeniz Unlu Mamulleri 2

Karadeniz Unlu Mamulleri 2. Şubesini hizmete açtı

Kemalpaşa İzmir Caddesindeki 2. Şubenin açılışına Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kemalpaşa Belediye Başkan Rıdvan Karakayalı, Önceki dönem belediye Bşk Yakup Karaca, MHP İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz, Saadet Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ramazan Biçen, CHP Kemalpaşa Parti Sekreteri Hasan Er, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Karadeniz Unlu Mamulleri ve Pasta’nın sahibi Yaşar Bayrak açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa’nın her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek “Kemalpaşa nüfus olarak çok düşük yerlerden bu noktalara geldi. İnşallah her zaman daha farklı olur böyle modern güzel çağdaş yerlere ihtiyaç duyar. İnsanların çok rahat oturacağı temiz gıda yiyeceği yerlerden bir tanesi açılmış. Bu ekonomik sıkıntıda böyle bir yerin açılması büyük cesaret bundan dolayı da ayriyeten kutlarım. Hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazançlar versin” ifadelerini kullandı.
Kemalpaşa’nın hızlı büyüdüğünü ifade eden Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı da  ‘Kemalpaşa, nüfusu, sanayinin etkisi, doğasının ve insanın güzelliğiyle muazzam bir şekilde günden günde hızla büyüyor. Öyle olunca da ihtiyaçlar günden güne artıyor. Daha önce ilçemizde kendisini ispatlamış, değer kazanmış bir marka olan Karadeniz Unlu mamüller ikinci şubesini açıyor. Bizde böyle bir işletmenin açılmasından mutluluk duyuyoruz. Girişimcilerimizin ve esnafımız bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bu tür işletmelerin açılmasını ekonomimiz açısından bir katma değer olarak değerlendiriyoruz. İlçemize kaliteli bir mekân kazandırmanın yanında istihdama da kattı sunulmakta. O nedenle de şahsım ve ilçe halkı adına Yaşar Bayrak’a teşekkür ediyorum. Yeni işyerlerinin hem kendilerine hem ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.