Kanatsız Melekler İyilik Grubundan Siirt'e Uzanan Umut Işığı

İzmir'den Siirt'e uzanan bir iyilik hareketiyle Kanatsız Melekler, şehit ailelerinin çocuklarına yardım eli uzattı. Toplanan kıyafetler, çocukların yüzünü güldürdü.

Haber / Hüsne SALI 
İzmir'den Siirt'e kadar kalıcı bir iyilik hareketiyle Kanatsız Melekler İyilik Grubu, şehit ailelerinin çocuklarına umut ışığı oldu. Davut Dinçel'in kuruculuğunu yaptığı grup, gönüllülerle birlikte topladıkları bot, mont ve diğer giyim malzemelerini, Siirt'teki şehit ailelerinin çocuklarına ulaştırarak soğuk kış ortamı yüzleri güldürdü.

İzmir'den Siirt'e Uzanan İyilik Eli
Türkiye'nin dört bir yanından ulaşan yardım projeleriyle tanımlanan Kanatsız Melekler İyilik Grubu, bu kez İzmir'den yola çıkarak Siirt'teki şehit ailelerinin çocuklarına yardım eli uzatıldı. Grubun kurucusu Dr. Davut Dinçel ve gönüllüler, İzmir'de eğitim botu, ay ve çeşitli giyim malzemelerini, şehit ailelerinin çocuklara dağıtılarak kış aylarındaki destekleri oldu.



Dr. Davut Dinçel, yardımlaşma ve dayanışma odaklı bir grup olarak bu tür projelere devam edeceklerini belirterek, “Topladığımız yardımlar sayesinde yılın kış aylarında ihtiyaç kıyafetlerini temin etmelerine vesile olduk. Kanatsız Melekler olarak yardımlaşma ve dayanışmayı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Siirt Gazileri ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanlığı ile İş Birliği
Kanatsız Melekler İyilik Grubu'nun topladığı yardımlar, Siirt Gazileri ve Şehit Aileleri Vakfı ile yapılan iş birliği çerçevesi ihtiyaç sahiplerine en doğru şekilde ulaştırıldı. Vakfın Başkanı Nedim Ayhan'ın özgürlük şehit ailelerinin çocuklara ulaştırılan yardımları, çocukların yüzlerini güldürdü ve onların kış aylarında sıcak bir destek oldu.



Nedim Ayhan, bu değerli katkıları dolayısıyla Kanatsız Melekler Grubu'na teşekkür etti. Ayhan, “Bu anlamlı yardım, konaklamanın kış aylarındaki masrafları karşılamak adına çok önemli bir destektir. Kanatsız Melekler İyilik Grubu'nun bu yardımları Siirt'teki şehit ailelerinin çocuklarına umut olmuştur” diyerek faydalandı.

Toplumun Dayanışma Ruhu Güçleniyor
Kanatsız Melekler İyilik Grubu, bugüne kadar yaptığı birçok yardım kampanyasıyla adını duyurmuş, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmuştur. Grup, özellikle çocuklara ve ihtiyaçlara yönelik gerçekleştirdiği yardımlarla, sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor. Şehit ailelerine yapılan bu anlamlı yardım da, Türkiye'nin dört bir yanındaki insanların gönül birliği ile iyiliğin yayılabileceğini bir kez daha gösterdi.



Gönüllülerin Büyük Katkısı
Bu yardımların gerçekleşmesinde ve dağıtılmasında emeğinin geçen gönüllüler, önemli bir parçası olarak büyük fedakârlıklar yaptı. Kanatsız Melekler İyilik Grubu, gönüllülerin destekleriyle yardımlarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Son olarak Dr. Dinçel, yardımlaşma ve dayanıklılığın gücünü vurgulayarak, “Bu projede emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Birlikte ömrü daha fazla insanın hayatına dokunabiliyoruz. İyiliği büyütmeye devam ediyorsunuz” dedi.



Kanatsız Melekler Grubu, gelecekte de farklı yardım projeleriyle Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı planlıyor.