İzmir'de TEİAŞ 3. Bölge Müdürü'nün arkasındaki büyük siyasi güç ve stk'lar…

İzmir Teiaş 3. Bölge Müdürlüğünde siyasi bağlantılarla yaşanan tüm usulsüzlükleri örten, Bölge müdürünün arkasında bir çok siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu olduğundan bahsediliyor.

Türkiye gündemini sarsan yeni doğan bebek Çetesi olayının farklı bir çeşidide İzmir Teiaş 3.bölge Müdürlüğünde yaşanmakta, yeni doğan bebek çetesinin lideri savcıyı tehdit ediyor, İzmir 3 bölge Teiaş grup müdürü de aynı yöntemle dürüst çalışkan yolsuzluğa bulaşmayan yanlışa imza atmayan personelleri tehdit etmekte, iddiaya göre istediğini yapmayan yanlışlarına ortak olmayan personeli görevlendirme ile Erzurum’a uzak illere göndermekte,

İlk yazımızda TEİAŞ 3. bölge müdürü gücünü nereden almakta demiştik gücünü siyasetten ve stk’lardan almakta olduğu görülmekte, gelen müfettişler tespit ettiği usulsüz ve yanlışları sadece uyarıyla geçiştiriyor, müfettişlerin bildiği halde, kanunların açık olmasına rağmen neden böyle bir ayrıcalık yapıldığı, teiaş içindeki personeller arasında konuşulmakta, TEİAŞ 3. bölge müdürü korku ve baskılarla iş yaptırmakta, şimdi tespit ettiğimiz usulsüz ve yanlışları sıralayalım ve siz okurların takdirine bırakalım.


1- devletten vergi çalan Ötv indirimi hak etmediği halde faydalanıp engelli aracını bireysel kullanması, usta gazeteci Ahmet Tübcel ortaya çıkarmasaydı. ne olacaktı. peki gazeteci üstat ortaya çıkardı ve böylece ötv vergisini geri ödeyerek konuyu kapattılar. Başka ülkede olsa ne olurdu sizce sadece kınamamı alırdı.

2- engelli çocuğunun hakkı olan, devletin engelli vatandaşlar için çıkardığı bu yasayı kullandıran baba ile ilgili ne yapıldı?

3- Bu kişi izinsiz, görevlendirme olmadan 2,3 yıl başka ilde kalıyor. Konak ilçesinde elektrik dükkanı açıyor, ve kendi müdürü olduğu Teiaş ile iş yaptığı söylenmekte.
Hakkında suç tespit edildiği ve bunu sezen müdür alelacele emekli ediliyor, emekli olduktan sonra geçmiş olsun deniliyor.

Bunlar hakkında sadece uyarı alınması merak konusu, verilen cevap ise daha komik.
Hak etmeden kullanılan ötv vergisi, izinsiz il dışı çalıştığı kuruma iş yapmak, tüm bunlara sadece uyarı vermek, evde velilerin çocukları korkutmak için uyguladığı bir yöntem, ve bir yaptırımı yok.

Peki sayın Köylünün yeğeninin üniversite yurdunda değil de Teiaş misafirhanesinde kaldığı iddiaları, Vip odada sabah öğlen ve aksam yemekleri Üstelik hiç bir ücret ödemeden.
Anadolu dan gelen öğrenciler yurtlarda 6 kişilik odalarda kalırken bu neyin saltanatı.
Bu da tespit edilmiş ve misafir haneden çıkarılmış.

Müdür yardımcısının kardeşi memur olmadığı halde sadece şirket elemanı olan yeğeninin misafirhanede kalması ve şikayet sonrası misafirhaneden ayrılıp kaldığı günlerin parası ödetilip yer değişikliği cezası gibi komik ceza veriliyor.

Misafirhanede bunları dile getiren personelin yeri değişiyor Manisa’ya gönderiliyor, bunu gören memurlar çalışanlar sindiriliyor.

Şimdi her platformda konuşan söz veren Ak parti il başkanı sayın Bilal Saygılı da gözler, çünkü ben devlet ile iş yapmam her işim yurtdışın da, kurumlarda yanlış yapan bedelini öder Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konulardaki hassasiyeti ortadayken neler olacağını bizlerde merak ediyoruz bizler temsilcileriyiz.
Bekleyip göreceğiz. (Kaynak/ N Haber İzmir)