Hilfü'l-Fudûl Hassasiyeti ile yollardayız

Hilfü'l-Fudûl Hassasiyeti ile yollardayız 2019 yılında İzmir'de kurulmuş olan Genç Erdemliler Platformu iftar yemeği programında üyeleri ve değerli misafirleriyle bir araya geldi

Hilfü'l-Fudûl Hassasiyeti ile yollardayız


2019 yılında İzmir’de kurulmuş olan Genç Erdemliler Platformu iftar yemeği programında üyeleri ve değerli misafirleriyle bir araya geldi.

DSİ Sosyal Tesislerinde bir araya gelen platfomun iftar programına İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Hanımefendi, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Saffet Köse Bey ve MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı Bey katıldılar.

Dostluk havasında geçen iftar programında sıra konuşmalara geldiğinde selamlama konuşması için kürsüye çıkan Genç Erdemliler Platfomu Başkanı Hüseyin Volkan ÖYEKÇİN “ Hilfü’l-Fudül(1) hassasiyeti ile yollardayız, siyaseten Ak Parti çatısı altında emeği geçmiş bir kardeşimizin birinin bile emeğinin zayi olması veya apolitize edilmesi içimize sinmez ve buna müsaade etmemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. 2023 yılındaki seçimlerde Ak Parti için şimdiden gönüllü görevliyiz. Açıkça ilan ediyoruz.” dedi.

Dr. Bedriye Tunçsiper Hanımefendi’nin, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Saffet Köse Bey’in ve MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı Bey’in yaptığı konuşmalar ve plaket takdimi ile iftar programı sonra erdi.



 

 


Hilfü’l-Fudül ( Erdemliler Birliği )

Hz. Muhammed (s.a.v.), yaşamı boyunca mazlum kişilerin ve haklıların yanında yer almıştır. Kendisi zamanında kurulan Hilfü’l Fudul da bu manada hizmet vermiş bir cemiyettir.