Hacı Uslu Camii'nde duygu yüklü anlar

Hacı Uslu Camii'nde duygu yüklü anlar Camii Derneği'nin organizasyonunda, önce iftar yapan davetliler ve cemaat, teravih sonrasında ise Sevgili Peygamberimizin (s

Hacı Uslu Camii’nde duygu yüklü anlar

Camii Derneği’nin organizasyonunda, önce iftar yapan davetliler ve cemaat, teravih sonrasında ise Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) Sakal-ı Şerifini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bornova – Atatürk Mahallesi’nde 2013 yılında temeli atılıp, 2014 yılında ibadete açılan, altında sağlık ocağı, Kur’an Kursu, taziye bölümünün yer aldığı Hacı Uslu Camii, anlamlı bir geceye daha ev sahipliği yaptığı. Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Gökhan Yorulmaz’ın ev sahipliğinde ilk önce iftarlarını İlayda Pide-Kebap Salonu’nda açan davetliler ile cemaat, teravih namazı sonrasında ise camiideki Sakal-ı Şerif görmenin mutluluğunu yaşadılar. Hûşu içinde kılınan teravih namazının ardından Bornovalı bir ailede bulunan ve 40 kat örtüye sarılarak muhafaza edilen Sakal-ı Şerif, tekbirlerle açıldı. Yapılan duaların ardından camii cemaati önce erkekler, ardından bayanlar sıra ile kıymetli emaneti görmenin mutluluğunu yaşadılar.