Fatih Erdinç'ten çağrı: Gençlerin öğrenim kredi borçları silinsin

SES PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI FATİH ERDİNÇ'TEN ÇAĞRI: "GENÇLERİN ÖĞRENİM KREDİ BORÇLARI SİLİNSİN!" Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi İzmir İl Başkanı Fatih Erdinç 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spo

SES PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI FATİH ERDİNÇ'TEN ÇAĞRI:
"GENÇLERİN ÖĞRENİM KREDİ BORÇLARI SİLİNSİN!"

Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi İzmir İl Başkanı Fatih Erdinç 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle ilgili çarpıcı mesajlar verdi.
19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasıyla birlikte İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığına dikkat çeken Erdinç,özellikle Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" sözüne vurgu yaptı.
Bu dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği Gençlik Bayramının ekonomik krizlerle umudunu yitirmiş gençlerle kutladığını belirten fatih Erdinç, "Umarız, bu umutsuz kutlanan son Bayram olur; yarınların umudu olmak İçin Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Dinçer, "Teşkilat yapımızı ağırlıklı olarak gençlerden oluşturacağız. Gençlik buluşmaları ile genç kardeşlerimizi dinleyeceğiz. Sadece 19 Mayıslar değil, yılın 365 günü onların olacak. Ünversitedeki kardeşlerim Kredi ve burslarla okumalı, okul bittiğinde, borç ödememeli. Gençlere iş bulma kaygısı gibi sorunlar yaşatmamalıyız, Zıraat fakülteleri, Veterinerlik, Su ürünleri... Türkiye için önemli bölümler... Tarım ve hayvancılık ülkesi olan Türkiye de işsizlik diye bir sorun olmamalı. Mesela Hollanda gibi ülkelerde gençler tarım ve hayvancılığa yönlendiriyor. Bizler de bilim insanlarının rehberliğinde benzer çözümler üretmeliyiz... Gençlerimiz bütün enerjileri ile buna hazır. Biz devlet olarak destek olmalıyız. Hiçbir Üniversiteli öğrencimiz kendini borçlu hissetmemeli; bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na buradan sesleniyoruz; Borçlu genç istemiyoruz. Gençlerin öğrenim kredi borçları silinsin" diye konuştu.