Çok sayıda ölü var... Katliam gibi kaza!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında öğrenci almaya giden okul servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Sandıklı'ya bağlı Alagöz- Arızlar köy yolunda meydana geldi. Köyden öğrenci almaya giden Basri D. yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servisi ile Mustafa Çimen'in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada, araçta bulunan Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Emine Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan yaralılar ilk müdahale sonrası hastanelere götürüldü.

4'Ü HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu tedavi için götürüldükleri Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emine Çimen'in ise durumunun ciddi olduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Otomobilde bulunan 5 kişinin Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde oturdukları ve tarlaya pancar sökümü için gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazayı hafif yaralı atlatan minibüs şoförü Basri D. ise ifadesi için karakola götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)