Bornova Kızılay'dan Kemalpaşa'da sevindiren yardımlar

Bornova Kızılay, Kemalpaşa'da da sevindirdi Bornova Kızılay Şube Müdürlüğü, sorumluluk alanındaki Bayraklı ve Kemalpaşa'da 7-24 ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Bornova Kızılay, Kemalpaşa’da da sevindirdi
Bornova Kızılay Şube Müdürlüğü, sorumluluk alanındaki Bayraklı ve Kemalpaşa’da 7-24 ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Bornova Kızılay ve Kemalpaşa Kaymakamlığı iş birliğinde ilçenin yukarı mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine erzak ve çocuk bezi dağıtımı gerçekleştirildi. Bir hayli dik olan bölgedeki dağıtıma önceki dönem Belediye Başkanı ve Kızılay Gönüllüsü Yakup Karaca ile Mahalle Muhtarı Mustafa Öncü de katıldı.
Kızılay olarak her zor anda ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Bornova Kızılay Şube Başkanı Cemil Kurkut, “Bornova başta olmak üzere Kemalpaşa ve Bayraklı bölgesi sorumluluk alanımızda… Son iki yılda olmadık felaketler yaşadık. Allaha şükür, her zor koşulda vatandaşlarının yanında olmayı tarihinden bugüne kadar şiar edinmiş Kızılayımız yine vatandaşlarımızın yanındaydı. Bu iş gönüllülük işi, bu iş sevda işi. Bu ülke seviyorsanız, Bayrağınıza aşıksanız ve gülen yüzlerin sayısının artmasından mutlu oluyorsanız seve seve koşturursunuz. Bugünde burada, daha önceden tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza erzaklarını ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tüm gönüllülerimizden razı olsun. Devletimizi, ebed müddet baki kılsın” dedi.