Bahçeli: Uzattığım el milli birlik mesajıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "DEM'e düşen sorumluluk, uzanan elin kıymet hükmünü anlaması, Türkiye partisi olma yönünde bir eşik olarak algılayıp değerlendirmesidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meclis açılış oturumunda DEM Partili milletvekilleri toklaşmasına ilişkin konuştu. "Uzattığım el gelin türkiye partisi olun gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Siyonist caniliği hangi hakla yok sayalım? Bölgesel yangının kapımıza dayandığı ortadayken birbirimizin açığını aramakla vakit mi kaybedelim? DEM sıralarına giderek elimi uzattım. DEM sıralarına elimi uzatmam doğaçlama değildi. Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir. Biz gelişigüzel can sıkıntısından anlık dürtülerle el uzatmayız durduk yere el vermeyiz. DEM'e uzattığım el 'Türkiye partisi olun' teklifir.

İsrail'in dünyaya meydan okuduğu artık netleşmiştir. Bu terör devletine karşı silah ambargosu yetersizdir. Kınama mesajlarının bağlayıcılığı yoktur. İsrail'i durdurmak için acilen kuvvet kullanmak gerekmektedir. Birleşmiş Milletler (BM) bu tarihi ve ertelenemez görevi üstlenmek ve katiller sürüsünü cezalandırmak zorundadır. 2 Ekim'de İran'ın fırlattığı füzelerden sonra süreç iyice kızışacaktır. TBMM'de yapılacak kapalı oturum yerinde bir karardır. İsrail üzerimize gelirse bu hain cüretinden dolayı bin pişman edileceğini yedi düvel hatırında tutmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti bunu yapacak güce sonuna kadar sahiptir."

“Soykırım suçlusu İsrail’i durdurmak için acilen kuvvet kullanmak gerekmektedir”
Devlet Bahçeli: Birleşmiş Milletler bu tarihi ve ertelenmiş görevi derhal üstlenmek ve katiller sürüsünü cezalandırmak zorundadır. (TRT Haber)