'Bahçeli'nin ismi caddeden silinsin' dilekçesi vermişlerdi: Zafer Partisi'nden geri adım!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, terörist başı Abdullah Öcalan'a çağrı yapmasının ardından Salihli'de Devlet Bahçeli'nin adının kent meydanından kaldırılması için Zafer Partisi tarafından yapılan başvuru geri çekildi. 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında bir çağrı yaparak PKK lideri Abdullah Öcalan’ı Meclis’te konuşmaya çağırmasının ardından, Zafer Partisi Salihli İlçe Başkanı Avukat Oğulcan Kaner ve partililer dilekçe vererek, Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan kent meydanından Devlet Bahçeli’nin adının kaldırılması için başvuruda bulunmuştu. 



MHP Salihli İlçe Teşkilatı, Zafer Partililer tarafından yapılan başvurunun geri çekildiğini açıkladı. 

MHP Salihli İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Av. Oğulcan Kaner’in nazik daveti üzerine İlçe Başkanımız Halil Tüfek ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz kendisini bürosunda ziyaret etmiştir. Salihli Belediye Başkanlığına verilen dilekçelerle Devlet Bahçeli Kent Meydanı isminin değiştirilmesi için yapılan başvuru, verilen yeni bir dilekçe üzerine geri alınmış olup partilerinin Genel Merkezinden gelen talimatlar doğrultusunda gereği yerine getirilmiştir. Sağ duyusu, hoş sohbeti ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.” (Sektör Gazetesi)